Orbán: Egyetlen feladatunk van a baloldallal; ellenzékben kell őket tartani

2022. július 23. – 11:42

Másolás

Vágólapra másolva

Van-e bármilyen tervünk a magyar ellenzékkel? – vetette fel Orbán a neki feltett közönségkérdést.

„Hát, remek ötletek vannak, amiket most nem mondanék el, de ha komolyan beszélünk erről a dologról, akkor sok reményt ehhez nem érdemes fűzni” – mondta.

A magyar ellenzéket vagy magyar baloldalt és a nemzeti oldalt nem az választja el hogy a magyarság előtt álló kérdésekre ki ad jobb választ, és erről vitatkozunk. Az a baj, hogy másképp képzeljük el az életet, nem csak a politikát, hanem a magyar életet.

Mi, amikor életről szabadságról gondolkodunk, életfát látunk. Aminek az a lényege, hogy a gyökérzete tükrözi a lombozatát. Ha a gyökérzet kisebb, elpusztul, kidől, ezért a gyökérzettel is kell foglalkozni (nyelv, kultúra, határon túliak, stb.)

Orbán szerint ezzel szemben a baloldal azon dolgozik, hogy levágja a gyökérzet életet adó ágait. Nem értik meg, hogy így nem lesz nagyobb a lombozat, hanem kisebb lesz, kiszárad, majd kidől a fa – mondta Orbán.

Mindent másképp látunk, ezért nagyon vigyázni kell a magyar baloldallal, mert ha kormányra kerülnek, olyan dolgokat valósítanak meg, amik nem ápolják a gyökérzetet:

„Egyetlen feladatunk van: ellenzékben kell őket tartani.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!