Elfogta a rendőrség a Slovan Bratislava autóbuszát megdobó férfit

2022. július 20. – 07:55

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki a Fradi elleni szerdai Bajnokok Ligája (BL)-selejtezőre készülő Slovan Bratislava focicsapat buszát kővel dobta meg – írja a Police.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A pozsonyi klub autóbuszának hátsó ablakát kedd este a Népligetnél dobták meg, amikor az edzésről a szálláshelyükre tartottak a játékosok. A busz ablaka kétrétegű, az egyik masszív, golyóálló anyagból készült, így csak a külső réteg roncsolódott, a Slovan futballistái és edzői közül senki nem sérült meg.

Szerda hajnalra sikerült azonosítani az elkövetőt, Cs. Gábort a XVII. kerületi lakásában találták meg a rendőrök. A kihallgatáson a férfi beismerte, hogy ő dobta meg a focicsapat ablakát, és azt mondta: megbánta tettét.

Frissítés 11:02-kor:

A 30 éves Cs. Gábort a nyomozók a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett és rongálás vétség miatt hallgatták ki gyanúsítottként, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A Ferencváros és a Slovan Bratislava BL-selejtező első meccse szerdán 20 órakor kezdődik a Groupama Arénában, a visszavágót pedig egy hét múlva Pozsonyban rendezik.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!