Újabb büntetőfékezésről posztolt videót a Magyar Közút

2022. július 7. – 09:09

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Újabb büntetőfékezésről számolt be Instagram-oldalán a Magyar Közút, közzétették egyik kamerájuk múlt heti felvételét, amin látszik, ahogyan egy fekete Peugeot az M0-s autóút belső sávjában büntetőfékezett, így a mögötte haladó kocsi bele is ütközött. A balesetben két autó megsérült, és kisebb dugót okoztak a gyorsforgalmi úton. Az útellenőrök és a rendőrök a leállósávra terelték a baleset résztvevőit, hogy ne legyen még nagyobb torlódás. A Magyar Közút információi szerint mindkét autós elismerte, hogy hibázott.

Insta-posztjában a Magyar Közút is kiemeli, hogy az egyik legértelmetlenebb és legveszélyesebb autós húzás a büntetőfékezés, amellyel nemcsak magukat, az autó esetleges utasait veszélyeztetik az ilyen járművezetők, hanem a közlekedés többi résztvevőjét is.

Mivel az utóbbi években robbanásszerűen szaporodnak a hasonló ügyek, az Alapjárat.hu új közlekedésbiztonsági és baleset-megelőzési műsorának első epizódja a Magyarországon leggyakoribb közlekedési bűncselekménnyel foglalkozott tavasszal, a videót itt nézheti vissza:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!