Meghalt Schlecht Csaba

2022. június 30. – 12:51

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Hatvanhárom évesen meghalt Schlecht Csaba, aki korábban váratlanul a Lánchíd Rádió és a Magyar Nemzet főszerkesztője is lett, írja a Magyar Hang. Azt írják róla, hogy Schlecht tényleg nagyon akarhatta a rádió és a lap túlélését is, próbált is tenni érte, de nem járt sikerrel, a kiadványokat megszüntették. Schlecht később stroke-ot kapott.

Schlecht Csaba neve a többség számára a kilencvenes évekből lehet ismerős. A 168.hu cikke szerint ő volt az, aki egy nagy lendülettel tizenhat, tetemes köztartozást felhalmozó Fidesz-közeli céget íratott a török Kaya Ibrahim és a horvát Josip Tot nevére, akikről máig sem tudni, kik. Ezután Schlecht bő tíz évre eltűnt, majd legközelebb 2015-ben, az ún. G-nap után került elő.

Schlecht azt mondta, Simicska a G-nap délutánján hívta azzal, hogy akar-e a Lánchíd Rádió főszerkesztője lenni. „Bő egy éve működünk a jelenlegi felállásban, és azóta sem bántottuk se Orbán családját, se a gyerekeit, se senkijét. Lajos csak azt kérte, legyünk elfogulatlanok és pártatlanok” – válaszolta Schlecht arra a vádra, hogy állítólag utasításba adta Simicska a sajtótermékeinek, hogy „lőni kell Orbán családjára”.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!