Autóban rekedt 9 hónapos gyereket mentett ki egy érdi rendőr

2022. június 23. – 09:47

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy érdi rendőr mentett ki egy autóban rekedt 9 hónapos gyereket még kedden, miután az édesanya hívta a rendőrséget – közölte a rendőrség. Az anya autója hátsó ülésén, hordozóban rögzítette kislányát, a kocsikulcsot az ülésre tette, majd bezárta az ajtót. Mire beült volna a kormány mögé, a központi zár lezárta az autót, így a gyerek a kocsiban rekedt.

A nő rendőrt hívott, aki betörte a kocsinak a gyermektől legtávolabb eső ablakát, kinyitotta az ajtót, majd az utastérben kikapcsolta a gyerek biztonsági övét, így az anya kiemelhette őt az autóból. A kislánynak nem esett baja, de megfigyelésre kórházba szállították.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom