Trélerrel vitte el a MÉH-telepre a Zuglóból ellopott autót a tolvaj

2022. június 22. – 07:51

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Üzemképtelen autót lopott el Budapest XIV. kerületéből egy férfi, és noha az eset még június 13-án történt, a rendőrség csak most számolt be róla a Police.hu-n. Azt írják, a férfi trélerrel vitte el a működésképtelen autót. A rendőrök napokon belül azonosították és elfogták a feltételezett elkövetőt.

Az 52 éves N. Nándor kihallgatásán beismerte a lopást, és elmondta, hogy a roncsot 45 ezer forintért – valós értéke tíz százalékáért – adta le egy MÉH-telepen. A férfit lopás megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom