Puszta kézzel megfojtotta férje szeretőjét egy nő Tiszadadán

2022. június 22. – 15:07

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy ideje már tudott férje viszonyáról, és többször hangot is adott féltékenységének az a nő, akit a Nyíregyházi Járásbíróság szerdán tartóztatott le, miután a gyanú szerint megfojtotta férje szeretőjét a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tiszadadán június 18-án, írja az MTI.

Az asszony aznap délután egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei házban a férjét és annak szeretőjét az ágyban találta. Ekkor a feleség ütni kezdte a szeretőt, majd egy hamutartóval fejbe vágta öltözködő férjét, aki elmenekült a helyszínről. A nő ezután folytatta a másik nő bántalmazását, majd puszta kézzel megfojtotta. A nő a helyszínen meghalt.

A letartóztatás ellen a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom