Busz és villamos ütközött Budapesten

2022. június 20. – 16:14

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Hárman megsérültek, amikor egy autóbusz és egy villamos összeütközött a főváros XV. kerületében hétfő délután – tájékoztatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete az MTI-t.

A baleset helyszínén a villamosforgalom szünetel, torlódás alakult ki. A katasztrófavédelem azt írta, hogy a baleset a XV. kerületi Széchenyi út és Kolozsvár utca kereszteződésénél történt. Az útszakaszt lezárták, a helyszínre mentők érkeztek.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) honlapján azt közölte, hogy a baleset miatt lezárták a Kolozsvár utcát a Széchenyi útnál, a belváros felé vezető oldalon.

A 69-es villamos helyett a teljes vonalon pótlóbusz közlekedik, amely a Mexikói út felé módosított útvonalon jár, nem érinti a Rákospalota, MÁV-telep megállót. A 62-es és a 62A villamos Rákospalota, MÁV-telep helyett a Mexikói úti metróállomásig közlekedik.

Az 5-ös autóbuszt is elterelik, a Pasaréti tér felé a járat nem érinti a Szent korona útja és az Öv utca közötti megállókat. A 231B autóbusz pedig kihagyja a Vasutastelep utca és az Észak-Pesti Kórház megállót.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!