A 14 és 16 éves lányait gyilkolta meg egy férfi Aszódon

2022. május 27. – 10:52

Másolás

Vágólapra másolva

Csütörtök este két holttestet talált a rendőrség egy aszódi társasház egyik lakásában. Mint megírtuk, az első információk szerint csak annyit lehetett tudni, hogy a rendőrség emberölés gyanújával indított eljárást. A Police.hu friss közleményéből kiderül, hogy a gyilkosság áldozatai 14 és 16 éves lányok, akikkel feltételezhetően saját apjuk végzett.

A két gyerek május 20-án érkezett Aszódon élő apjukhoz láthatásra. Az apa – nagy valószínűséggel május 20-áról 21-ére virradóra – álmukban ölte meg lányait, majd a Heves megyei Adács település közelében, egy mozdony elé lépve öngyilkosságot kísérelt meg. A helyszínről mentőhelikopter vitte életveszélyes állapotban kórházba az iratok nélküli, ismeretlen személyazonosságú férfit. Jelenleg is ápolják, nincs kihallgatható állapotban, rendőrök őrzik.

A két holttestet azért találták meg, mert az egyik szomszéd furcsa szagot érzett kiáramlani a lakásból, és kihívta a rendőrséget.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság több emberen elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt, szakértők bevonásával folytatja az eljárást.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!