Közel száz ember ment egymásnak Kerepes egyik utcáján, lövés is eldördült

2022. május 24. – 08:24

Másolás

Vágólapra másolva

Két család tagjai estek egymásnak egy kerepesi utcán: lövések dördültek, hárman megsérültek, végül rendőrök vetettek véget a konfliktusnak, írja a Police.hu.

Kerepes Gyár utcájában május 21-én lövéseket lehetett hallani, amire a környék összes rendőri egysége a helyszínre érkezett. Kiérkezésükkor azt látták, hogy nagyjából száz ember dulakodik a helyszínen – mint kiderült, két család tagjai dulakodtak egymással, a vitát pedig fegyverek követték.

A rendőrök a tömeg nagy részét lenyugtatták, de gondjuk akadt a lövéseket leadó emberekkel, akik elrejtőztek az egyik ingatlanban, és többszöri felszólításra sem jöttek elő. Végül a TEK közbeavatkozását kérték a rendőrök a helyszínen. A TEK végül három férfit fogott el, egy 50 éves kerepesi apát, annak 23 éves fiát és egy 41 éves bagi férfit. Az elsődleges rendőri vélemények szerint gáz- és riasztófegyverek voltak náluk.

A gyanú szerint a 23 éves fiú a vita során a kerítésre felállva, apja fegyverével, vaktában adott le lövéseket a tömeg irányába, míg szülője kardokat forgatva fenyegetőzött. A történtek következtében hárman sérültek meg a rendőrség tudomása szerint: L. László (a 41 éves gyanúsított), valamint egy 26 és egy 30 éves utcabéli férfi.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!