Felborult egy kisbusz az M1-es autópályán, többen megsérültek

2022. május 24. – 14:20

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Többen megsérültek abban a közlekedési balesetben, amely 2022. május 24-én 12 óra 45 perc körül történt az M1-es autópálya 34-es kilométerszelvényében, a Budapest felé vezető oldalon. A jelenlegi adatok szerint eddig tisztázatlan körülmények között egy kisbusz felborult.

A felborult német honosságú kisbuszban 2 gyermek és 4 felnőtt utazott. A jelenlegi adatok alapján 1 fő súlyos, 5 személy pedig könnyű sérülést szenvedett a baleset következtében. A rendőrök befejezték a helyszínelést, és feloldották a forgalomkorlátozást.

Az M7 – M1 autópálya figyelő csoport posztja szerint a helyszínre helikopterek is érkeztek:

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom