Oltás helyett sóoldatot adhatott be az embereknek egy jánoshalmi doktornő

2022. május 23. – 08:03

Másolás

Vágólapra másolva

A Blikk szerint két hónapja ül börtönben az a 70 éves jánoshalmi doktornő, aki a lap információi szerint Pfizer helyett inkább sóoldatot adott be. A helyiek szerint nyíltan vírustagadó doktornő a nyomozás alapján legalább 13-szor adott be sóoldatot a vakcina helyett.

A Blikk azt írja, dr. J. Johanna a sóoldattal bizniszt ajánlott azoknak, akik nem akarják felvenni az oltást: oltás helyett sóoldat ment a karba, a lefizetett doktornő pedig cserébe elintézte, hogy így is meglegyen a védettségi igazolvány. A doktornőt végül a rendelőjében elhelyezett kamerák segítségével kapták el a rendőrök.

Mint a doktornő elfogásáról két hónapja a Police.hu írta, az orvos és asszisztense 2700 oltást rögzítettek egy év alatt az EESZT-ben. Mindkét nő lakásán, illetve a rendelőben is kutatást tartottak a nyomozók, amely során több mint 3 millió forintot, 1000 eurót, regisztrációs nyilatkozatokat, oltási igazolásokat, oltóanyag-ampullákat, telefonokat és laptopokat, valamint két gépkocsit foglaltak le.

A jánoshalmiak arról számoltak be, hogy a doktornő korábban is szabadosan állt az egészségügyhöz, volt, hogy szívinjekció helyett narancslevet írt fel valakinek, és olyan is, hogy a rendelőjébe érkező betegekkel levetette a maszkot.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!