Bepanaszolta a mentősöket, hogy direkt bosszantásból álltak ferdén a járdára

2022. május 23. – 14:33

Másolás

Vágólapra másolva


Az Országos Mentőszolgálat posztja alapján úgy tűnik, hogy üzenetben tett panaszt kollégáikra F. Ákos, aki a mentősök parkolási technikáján bosszantotta fel magát. A panaszhoz mellékelt fotón látszik, hogy az életmentők a Bem rakpart Bem tér előtti szakaszán félig a járdán, félig az úttesten parkolnak, ferdén. F. Ákos szerint a jármű

szándékosan úgy állt, hogy kerülgetni kelljen.

És hogy mi volt a szándék? F. Ákos ezt is megfejtette, szerinte csak

azért csinálta a sofőr, hogy mindenki lássa, milyen fontosak.

Az amúgy valószínűleg tengernyi idővel rendelkező Mentőszolgálat kivizsgálta az ügyet, hogy kiderüljön a nyilvánvaló, nem szórakozásból álltak így, hanem jó okuk volt rá. A vizsgálat során kiderült, hogy „a parkolóhely szabályos használata nagyban megnehezítette volna több mentésre szolgáló eszköz hozzáférését (pl.: hordágy, hordszék, board teströgzítő), ez pedig a beteg mozgatását és elszállítását akadályozta volna”.

Jó egészséget mindenkinek!

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom