Egymásnak rontott egy vödör és egy Tesla, az egyikben 800 ezres a kár

2022. május 21. – 16:52

Másolás

Vágólapra másolva

Egy Tesla Model 3 típusú gépjárművel utazott május 19-én délután az M2-esen az a sofőr, akinek autója gyárilag fel van szerelve előre-hátra-oldalra látó fedélzeti kamerákkal, írja a Budapesti Autósok.

A kamerák rögzítették az esetet, amin az látszik, hogy az autó előtt hajtó kisteherautó platójáról leveti magát egy műanyag vödör, de a Tesla nem ijed meg tőle. Idegőrlő tizedmásodpercek telnek el a chicken game-ből, de egyik résztvevő sem adja fel, így végül egymásnak ront a vödör és a Tesla.

A végeredmény:

  • A Teslában az első lökhárító, a géptető, és a kerámia bevonat sérült, a kár 800 ezer forint.
  • A vödörről nem tudni, pontosan milyen állapotba került, de az látszik, hogy megsérült, mert mintha apró darabok hullottak volna le róla az ütközéskor.

A Tesla sofőrje nem foglalkozott a vödörrel, a teherautó után hajtott, a teherautós viszont a teslással nem foglalkozott, nem állt meg, nem reagált, így a kárt sem ismerte el.

Vezessenek óvatosan!

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom