Kiskertembe berongyolt egy Porsche, székelykapum összevissza törte

2022. május 20. – 13:41

Kiskertembe berongyolt egy Porsche, székelykapum összevissza törte
Fotó: Police.hu

Másolás

Vágólapra másolva

A rendőrök 2022. május 17-én délután arra gondoltak, ellenőrzik az épp arra haladó Porschét, a sofőrrel és utasával egyetemben, írja a Police.hu. A porschés viszont nem gondolta, hogy részt venne ebben az ellenőrzésesdiben – a bűnügyi hírek kedvelői ennél a pontnál már nyilván tudják, hogy miért –, így a megállásra felszólító megkülönböztető fény és hangjelzést figyelmen kívül hagyta, és

a fék helyett a gázra lépett, így próbált eliszkolni.

A rendőrök szolgálati gépkocsijukkal követték a járművezetőt, de a Porsche birtoklása még nem feltétlenül jár együtt a megfelelő sebesség kiválasztásának képességével, így az autó lesodródott az úttestről, és egy út melletti lakóház kerítésének, valamint egy villanyoszlopnak ütközött.

Ami rossz hír a székelykapus kert tulajdonosának, az jó hír a karosszéria-lakatosoknak és a rendőröknek, az utóbbiak azonnal intézkedtek is.

Megállapították, hogy a 36 éves nagykállói férfit a Nyíregyházi Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta, ezért őt előállították, és közúti veszélyeztetés valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntettek elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!