Kiskertembe berongyolt egy Porsche, székelykapum összevissza törte

2022. május 20. – 13:41

Kiskertembe berongyolt egy Porsche, székelykapum összevissza törte
Fotó: Police.hu

Másolás

Vágólapra másolva

A rendőrök 2022. május 17-én délután arra gondoltak, ellenőrzik az épp arra haladó Porschét, a sofőrrel és utasával egyetemben, írja a Police.hu. A porschés viszont nem gondolta, hogy részt venne ebben az ellenőrzésesdiben – a bűnügyi hírek kedvelői ennél a pontnál már nyilván tudják, hogy miért –, így a megállásra felszólító megkülönböztető fény és hangjelzést figyelmen kívül hagyta, és

a fék helyett a gázra lépett, így próbált eliszkolni.

A rendőrök szolgálati gépkocsijukkal követték a járművezetőt, de a Porsche birtoklása még nem feltétlenül jár együtt a megfelelő sebesség kiválasztásának képességével, így az autó lesodródott az úttestről, és egy út melletti lakóház kerítésének, valamint egy villanyoszlopnak ütközött.

Ami rossz hír a székelykapus kert tulajdonosának, az jó hír a karosszéria-lakatosoknak és a rendőröknek, az utóbbiak azonnal intézkedtek is.

Megállapították, hogy a 36 éves nagykállói férfit a Nyíregyházi Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta, ezért őt előállították, és közúti veszélyeztetés valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntettek elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom