Volt felesége bántalmazása miatt letartóztatták a Mezőkövesd utánpótlás-fociedzőjét

2022. május 20. – 08:52

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Többször is megverte és zaklatta volt feleségét az NB I.-es Mezőkövesd utánpótláscsapatánál dolgozó fociedző, akinek letartóztatását már a nyomozati szakban elrendelte a járásbíróság a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség kérelmének helyt adva – írja a Blikk.

A lapnak a férfi ügyvédje azt mondta, védence a rácsok mögött átértékelte az egész történést, és rettenetesen bánja, amit tett. „Most már nem kell attól tartani, hogy bántaná a volt feleségét, ő is tudja, ezt soha többé nem teheti meg” – közölte a lappal dr. Lichy József.

A Blikk szerint a férfi hivatásos tűzoltóként is dolgozik, évekkel ezelőtt elvált gyermeke édesanyjától, akit többször is megfenyegetett, zaklatott és meg is vert. Az elmúlt években a férfivel szemben több távoltartási végzés is született – írja a lap.

Van segítség! Ingyenes és a nap 24 órájában hívható az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat a 06-80-20-55-20-as telefonszámon, ahol segítenek a kapcsolati erőszak, a gyermekbántalmazás, a prostitúció és az emberkereskedelem áldozatainak. A NANE Egyesület is működtet segélyvonalat bántalmazott nőknek és gyerekeknek, valamint a nekik segíteni vágyóknak. Ez a 06-80-505-101-os számon hívható anonim módon, ingyenesen, hétfő, kedd, csütörtök és péntek este 18 és 22 óra között, valamint szerdán 12 és 14 óra között. Az Ökumenikus Segélyszervezet online kínál anonim tanácsadást, a részletekért keresse fel ezt az oldalt. Ha kifejezetten jogi természetű kérdései vannak kapcsolati erőszakkal összefüggésben, a Patent Egyesület jogsegélyszolgálata szerdánként 16 és 18 óra, valamint csütörtökönként 10 és 12 óra között hívható a 06-70-220-2505-ös számon.