Fürjes Balázs Gulyás Gergely helyettese lesz

2022. május 19. – 12:07

frissítve

Fürjes Balázs Gulyás Gergely helyettese lesz
Fotó: Bődey János / Telex

Másolás

Vágólapra másolva

Fürjes Balázs lesz Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter helyettese – számolt be róla a miniszter a parlament igazságügyi bizottsága előtt. Gulyás korábbi miniszterhelyettese és a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára Orbán Balázs volt, ő ezután Orbán Viktor miniszterelnök mellett fog dolgozni.

A többi államtitkári poszton nem lesz változás a Miniszterelnökségen.

Fürjes korábban a Miniszterelnökség budapesti fejlesztésekért felelős államtitkára volt, de ez a terület elkerült a Miniszterelnökségtől Lázár János új tárcájához, az Építési és Beruházási Minisztériumhoz.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom