Rádiót indítanak Iványi Gáborék

2022. május 18. – 10:09

Másolás

Vágólapra másolva

Közösségi, közösségépítő rádiót indítana az Oltalom Karitatív Egyesület, írja a Hírklikk. Oltalom Rádió néven az interneten már elérhető, egyelőre csak tesztüzemmódban. Iványi Gábor a Hírklikknek elmondta, idővel azt szeretnék, hogy minden nagyobb településen kialakuljon egy-egy Oltalom-sziget, ahol helyi kisközösségek találkozhatnak és beszélgethetnek.

„Semmiképpen nem akarunk, nem is tudunk, és szeretnénk konkurálni a Klubrádióval vagy a Civil Rádióval, és a legkevésbé sem szeretnénk olyasmibe belecsúszni, mint amit a Hit Gyülekezete művelt. Ők ugye ránehezedtek a Klubrádió hullámhosszára, amint az ATV is a kormánypropaganda része lett” – hangsúlyozta az Oltalom Karitatív Egyesület vezetője.

„Egy olyan rádiót indítanánk el, ami mindarról szólna, amit mi csinálunk, ami bennünket érdekel, amivel kapcsolatban üzenni akarunk a világnak” – tette hozzá.

Az adást összeállító stáb tagjai között van Molnár Áron (noÁr), valamint Herényi Károly, aki kommunikáció szakon tanít, és korábban az MDF szóvivője volt.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!