Nyolc éven át hetente megerőszakolta élettársa lányát egy tűzoltó, az anya tűrésre kényszerítette gyermekét

2022. május 17. – 11:51

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Nemi élet szabadságát sértő bűncselekmények és kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt folytat nyomozást a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség egy negyvenes éveiben járó tűzoltó és élettársa ellen, mert a gyanú szerint közösen nevelt kislányukat a férfi rendszeresen megerőszakolta.

Az adatok szerint a férfi a lány 2 éves kora óta él élettársi kapcsolatban annak anyjával, és azóta közösen nevelték a nő előző kapcsolatából született gyermeket. A gyanú szerint a férfi kezdetben napi, később heti rendszereséggel, 10 éves kora óta bántalmazta szexuálisan a lányt. Amikor a gyerek ellen próbált állni, a férfi megfenyegette, hogy megveri vagy megöli. Az abúzus addig tartott, amíg a lány a 18. születésnapja körül el nem költözött otthonról.

A lány édesanyja időközben tudomást szerzett a történtekről, de nem vetett véget az erőszaknak, hanem később, néhány alkalommal ő is részt vett a gyermek szexuális cselekmények elvégzésére, illetve azok tűrésére kényszerítésében.

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség pénteken fogta el a férfit és a nőt, ha a gyanú beigazolódik, a férfit tíztől húsz évig, élettársát 5 évtől 15 évig terjedő börtönbüntetésre ítélhetik. Mindketten tagadták a bűncselekmények elkövetését, de a Budai Központi Kerületi Bíróság elrendelte a letartóztatásukat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!