Rövid időre mindkét irányba lezárták az M1-es autópályát Bicskénél egy kigyulladt kamion miatt

2022. május 14. – 15:00

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Frissítés 15.28: A Katasztrófavédelem közleménye szerint eloltották a lángokat – a kamion kábelkötegekből álló rakománya égett. Budapest felé megnyitották a forgalmat, a Győr felé vezető sávokon továbbra sem lehet közlekedni.

Az M1-es autópálya mindkét oldalát lezárták Bicske térségében a szombat délután kigyulladt kamion sűrű füstje miatt – írja az MTI. A környéken akkora füst van, hogy M1-es autópálya 31-es kilométerszelvénynél a rendőrök a Győr és a Budapest felé vezető sávokat is teljes szélességben lezárták. A rendőrség információi szerint a jármű melletti terület is lángra kapott, már folyik az oltás – írja a Police.hu.

Fotó: Olvasónk
Fotó: Olvasónk

A rendőrök a Győr felé vezető oldalon a 27-es kilométernél, a Budapest felé vezető oldalon a 39-es kilométernél a forgalmat az 1-es útra terelik. Felhívták a figyelmet arra is, hogy lassú haladásra és torlódásra kell számítani az arra közlekedőknek.

Gányai Balázs, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a korábban MTI érdeklődésére arról számolt be, hogy az autópálya Győr felé vezető oldalán a torlódás 7-8 kilométer hosszúságú, a baleset során személyi sérülés nem történt.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass