Rövid időre mindkét irányba lezárták az M1-es autópályát Bicskénél egy kigyulladt kamion miatt

2022. május 14. – 15:00

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Frissítés 15.28: A Katasztrófavédelem közleménye szerint eloltották a lángokat – a kamion kábelkötegekből álló rakománya égett. Budapest felé megnyitották a forgalmat, a Győr felé vezető sávokon továbbra sem lehet közlekedni.

Az M1-es autópálya mindkét oldalát lezárták Bicske térségében a szombat délután kigyulladt kamion sűrű füstje miatt – írja az MTI. A környéken akkora füst van, hogy M1-es autópálya 31-es kilométerszelvénynél a rendőrök a Győr és a Budapest felé vezető sávokat is teljes szélességben lezárták. A rendőrség információi szerint a jármű melletti terület is lángra kapott, már folyik az oltás – írja a Police.hu.

Fotó: Olvasónk
Fotó: Olvasónk

A rendőrök a Győr felé vezető oldalon a 27-es kilométernél, a Budapest felé vezető oldalon a 39-es kilométernél a forgalmat az 1-es útra terelik. Felhívták a figyelmet arra is, hogy lassú haladásra és torlódásra kell számítani az arra közlekedőknek.

Gányai Balázs, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a korábban MTI érdeklődésére arról számolt be, hogy az autópálya Győr felé vezető oldalán a torlódás 7-8 kilométer hosszúságú, a baleset során személyi sérülés nem történt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!