Újra kellett éleszteni egy kétéves gyereket Debrecenben, miután belenyúlt a konnektorba, és megrázta az áram

2022. május 12. – 12:06

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Az OMSZ Ügyeleti Szolgálatára rohantak be a szülők szerdán azzal a kétéves gyermekkel, akit otthon megrázott az áram, mert belenyúlt a konnektorba – közölte egy Facebook-posztban az Országos Mentőszolgálat.

A gyermek nem élt, amikor az ügyeletes szakorvos és mentős megvizsgálta, ezért elkezdték újraéleszteni.

Közben a Debreceni Mentésirányítás segítségét kérték, több mentőegység, köztük a gyermek-mentőorvosi kocsi is perceken belül helyszínre értek és együtt küzdött tovább a kislány életéért, írták. Végül sikerült megmenteniük a kislány életét, és stabil állapotban szállították kórházba.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass