Mangótól kapott allergiás rohamot egy zuglói tanárnő

2022. május 12. – 09:24

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Allergiás roham miatt hívott mentőt kedd este egy zuglói énektanárnő, bár az OMSZ a közösségi oldalán azt írta, a beteg alig tudott beszélni a segélyhívás közben, mert akkorára dagadt nyelve. A 45 éves nő légzési nehézségre riadt az álmából, és hívta a mentőket.

Kiderült, hogy mangó idézhette elő az allergiás rohamot, amit annak ellenére kóstolt meg a tanárnő, hogy nem is szereti azt. Egy tanítványa kínálta meg, és úgy érezte, nem utasíthatja vissza. A tanárnő eddig nem tudta, hogy allergiás az egzotikus gyümölcsre. A mentők végül stabil állapotban szállították kórházba.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass