Egy 21 évvel ezelőtti autóbaleset egyik túlélőjét keresi a katasztrófavédelem a Facebookon, és lehet, hogy már meg is találták

2022. május 5. – 09:39

Másolás

Vágólapra másolva

„Szevasz, fiú! Ez a kisfiú már csaknem harminc esztendős. Nem tudjuk, ki ő, de szeretnénk megtudni, jól van-e, boldogul-e, hogyan éli az életét, amit itt a karjában tart egy kollégánk. Ha megismered őt, vagy magadra ismersz, jelezd! 2001- telén, a 471-es úton, Sámsonkert körül találkoztunk. Szevasz, fiú!” – írta a Facebookon az Országos Katasztrófavédelem egy fotó mellé szerdán, ami egy Hajdú-Bihar megyei balesetről készült, és amin a látható, ahogy egy tűzoltó az ölében visz egy kisfiút:

A bejegyzés alatt fel is bukkant egy fiatal férfi, aki azt írta, lehet, hogy ő volt az, amennyiben eltört a lába. „Ez lehet én vagyok. Ha eszméletlen volt a fiú és tört 2 lába. Már rég nem láttam az eredeti képet így nem emlékszem. De ilyen módon szedtek ki kocsiból anno” – írta azzal, hogy igaz, ez sem jelent sokat, csak annyit, hogy akkor legalább meg tudja köszönni így, online a segítséget.

A kommentekre egy fiatal nő, Völgyi Nikoletta is reagált a férfi történetének valódiságát megerősítendő: azt írta, a testvérét viszi az ölében a tűzoltó, és nem nagyon volt magánál a baleset után. Az autóban utazó felnőttek súlyos, de nem életveszélyes állapotban voltak, miután a másik autóval frontálisan ütköztek.

Kerestük a katasztrófavédelmet, hogy valóban megtalálták-e a fiatal férfit, de csak annyit mondtak, a történetet rövidesen folytatják a Facebookon.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!