Megváltozott menetrend szerint lehet utazni az ünnepi hétvégén

2022. április 15. – 07:25

Másolás

Vágólapra másolva

Megváltozott menetrend szerint közlekednek a vonatok, a BKK-járatok, a Volán-buszok és a HÉV-ek a húsvéti ünnep és a tavaszi szünet miatt a hosszú hétvégén. A MÁV tájékoztatása szerint a vonatok nagypénteken a szombati, szombaton és vasárnap az ünnepnapi, húsvéthétfőn pedig a vasárnapi menetrend szerint közlekednek. Keddtől újra a munkanapi menetrend lesz érvényben.

Budapesten és az elővárosi kék autóbuszokon nagypénteken az ünnepnapi, illetve a munkaszüneti; szombaton a szombati; húsvétvasárnap és húsvéthétfőn az ünnepnapi, illetve a munkaszüneti, míg kedden: az iskolaszünetben érvényes, munkanapi menetrend lesz érvényben – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). Felhívták a figyelmet arra is, hogy nagypéntektől húsvéthétfőig a 3-as metró egész nap Újpest-központ és a Lehel tér, valamint a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között jár. A Lehel tér és a Nagyvárad tér között az M3-as pótlóbusszal lehet utazni.

A Volán járatai nagypénteken a munkaszüneti napon, szombaton a szabadnapon, húsvétvasárnap a munkaszüneti napon, míg húsvéthétfőn a hét első tanítási szünetes munkanapját megelőző munkaszüneti napon érvényes menetrend szerint indulnak. A részletek a Volánbusz honlapján olvashatók a https://www.volanbusz.hu/hu/hirek/hir/38554 oldalon.

A szentendrei és a csepeli HÉV a tanítási szünetben pénteken érvényes menetrend szerint, a ráckevei, a gödöllői és a csömöri HÉV a munkanapokon érvényes menetrend szerint jár. Nagypéntektől húsvéthétfőig a HÉV-vonalakon a munkaszüneti napi menetrend lesz érvényben. Kivétel a csepeli HÉV, amely szombaton a szombati menetrend szerint közlekedik.

A menetrendek elérhetők a bkk.hu/menetrendek weboldalon és a BudapestGO utazástervezőben is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!
Partnereinktől