Országszerte akadozott a Telekom tévés szolgáltatása

2022. április 15. – 21:37

Másolás

Vágólapra másolva

„Az új androidos set-top-boxot használó Telekom TV ügyfeleink országszerte fennakadásokat tapasztalhatnak a szolgáltatásban. Munkatársaink azonnal megkezdték a hiba kivizsgálását, és mindent megtesznek, hogy mielőbb elhárítsák azt” – írta Facebook-oldalán a Magyar Telekom.

Hozzátették, hogy tudják, hogy a kialakult helyzet kellemetlen, minden igyekezetükkel rajta vannak a gyors hibaelhárításon, ha ez megtörténik, ismét tájékoztatják ügyfeleiket.

Frissítés:

Szombat délelőtt közleményt adott ki a Telekom, amelyben jelezték, hogy elhárították a hibát, a szolgáltatás pedig helyreállt.

„Már a www.telekomtvgo.hu webes felületen és a Telekom TV GO applikáción keresztül is be tudnak jelentkezni az ügyfelek. Amennyiben a set-top-box továbbra is hibát jelez, érdemes azt újraindítani. Szeretnénk ügyfeleink türelmét meghálálni, így tekintettel a probléma elhúzódására, a Telekom TV kedvezmények nélküli, díjcsomag alap havidíjából két napra számlakedvezményt adunk az érintetteknek, amelyet a májusban kiállított számlában érvényesítünk” – írták.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!