Másfél kiló amfetamin került elő, amikor a rendőrség lecsapott egy háromtagú drogkereskedő bandára

2022. április 15. – 10:17

Másolás

Vágólapra másolva

A budapesti rendőrök április 5-én egy kőbányai és egy józsefvárosi lakásban tartottak házkutatást és a rajtaütés során három férfit fogtak el, írja a Police.hu. Egyikük, az 51 éves D. István a nyomozás adatai szerint hónapok óta speedet, marihuánát, ecstasyt és kokaint árult Kőbányán; a 64 éves M. Zoltán és a 45 éves V. Mihály pedig a kábítószerek tárolásában nyújtott segítséget.

A lakásokból több mint bruttó másfél kiló amfetamint foglaltak le a rendőrök, melynek feketepiaci értéke körülbelül 4,5 millió forint. Ezenkívül közel 80 tasakba kiadagolva más kábítószergyanús anyagokat, tablettákat és növényi törmelékeket is találtak, melyek feketepiaci értéke szintén több millió forintra tehető. Az anyagok szakértői vizsgálatát elrendelték. A kutatás során több mint kétmillió forintnak megfelelő valuta és egy gáz-és riasztófegyver is előkerült.

A rendőrség D. Istvánt kábítószer-kereskedelem, M. Zoltánt és V. Mihályt pedig bűnsegédként elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd mindhármukat őrizetbe vették. ​

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!