Osváth Zsolt: Én hányok Tóth Gabitól, egy gerinctelen érdekember

2022. április 12. – 14:03

Másolás

Vágólapra másolva

Hazudott nekem Tóth Gabi, korábban azt mondta, akarata ellenére vonódott bele a politikába, ezután mégis a Fidesz kampányzáróján énekelt – mondta Osváth Zsolt, youtuber legújabb videójában.

„Tóth Gabi az a személy volt, akit az elmúlt pár évben jó párszor megvédtem (...), úgy éreztem igazságtalanság érte őt sokszor”

– kezdte a youtuber a monológját. Osváth Zsolt ezután tért rá arra, hogy éppen ezek miatt érintette rosszul, hogy az énekesnő hazudott neki.

Az ügy előzménye, hogy Tóth Gabi egy posztja alatt letiltotta a kommentelési lehetőséget, mire ő leírta az oldalán, hogy szerinte vállalni kell a negatív kritikát is. Ezután Tóth Gabi felhívta őt, és közölte, hogy ő Magyarország legnagyobb követőbázissal rendelkező énekesnője, és miért nem privátban írja meg neki a véleményét, hiszen vannak olyan viszonyban. Osváth le is törölte a hozzászólását, mert úgy érezte, nem akar még jobban ártani az énekesnőnek.

Osváth Zsolt szerint Tóth Gabi korábban azt mondta neki: nem viseli már jól, hogy mindenki a kormányoldalhoz köti őt. Felhozta példának, hogy igaz a Békemeneten ott volt, de elmondása szerint Orbán Viktor beszédén már direkt nem maradt ott. Osváth Zsolt megsajnálta, hogy így belevonták a politikába, főleg, hogy Tóth Gabi szerint a sajtósa rontott el sok mindent. Majd a választás hetén mégis énekelt Orbán Viktor kampányzáróján. Ekkor érezte azt a youtuber, hogy kihasználták, amire úgy reagált: „én hányok Tóth Gabitól”.

„Aki megvallja azt, hogy ő magyar és keresztény, vidéki, az el van pusztítva, azt gyűlölik és utálják az emberek” – mondta a youtuber, aki szerint mostanában sok ember gondolkodik így. De szerinte Tóth Gabi egy gerinctelen érdekember, akit nem azért bántanak, mert fideszes, hanem azért, mert a pénz miatt áll a kormányoldal mellett, és egyébként jellemtelen ember. Mikor ezzel szembesítette őt, az énekesnő letiltotta mindenhonnan.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!