80 elektromos autóval bővítette flottáját a GreenGo

2022. április 4. – 13:36

Másolás

Vágólapra másolva

Tovább növelte a kizárólag villanyautókból álló flottáját a GreenGo: áprilistól már nyolcvannal több, vagyis 400 jármű várja a felhasználókat. A cégnél az elmúlt öt és fél évben a szolgáltatási terület mérete megháromszorozódott, és tavaly a nagyobb csomagok szállítására alkalmas kisteherjárművek is megjelentek a flottában – írta közleményében a cég.

A flottát továbbra is kizárólag elektromos autók, Volkswagen e-Up, Skoda Citigo e iV személygépjárművek, valamint áruszállításra is alkalmas Renault Kangoo Z.E. modellek alkotják.

Azt látjuk, hogy egyre nyitottabbak az emberek a közösségi autózás iránt. Az eddigi 100-140 kilométeres távolság akár kétszeresének megtételére alkalmas akkumulátorral rendelkező modell lesz elérhető, valamint tovább bővítjük majd a szolgáltatási területet is. Egyre nagyobb hangsúlyt kapnak az üzleti megoldások is: a kis- és nagyvállalatoknak, cég-, valamint kulcsos autóra, béren kívüli juttatásra és dolgozói kedvezményprogramra egyaránt vannak már ajánlataink” – mondta Ádám Boglárka, a GreenGo vezérigazgatója.

Azt is közölte, hogy a legtöbb bérléssel rendelkező ügyfél pedig eddig összesen több mint kétezer alkalommal használta az autómegosztót.

A GreenGonál a felhasználók – a kizárólag elektromos flotta használatával – eddig több mint 2500 tonna szén-dioxidtól mentették meg a környezetet, ráadásul a cég az elektromos járművek mellett más aktivitásokkal is védi a Földet.

A GreenGo 2016 novemberében indult budapesti autómegosztó szolgáltatás, amely akkor és máig is az egyetlen, kizárólag elektromos flottával működő hálózat a fővárosban. Az autók percalapon bérelhetők, egy perc 45 forintba került.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!