Extasy tabletta okozhatta egy 17 éves lány halálát Debrecenben

2022. március 25. – 13:50

Másolás

Vágólapra másolva

Az egyik debreceni kórház tett bejelentést még március 15-én a rendőrségen arról, hogy a vizsgálatok alapján kábítószer miatt lett rosszul egy 17 éves lány – közölte a honlapján a rendőrség. A nyomozás adatai szerint a lány március 14-én este szerzett két szem extasy tablettát, az egyiket ő, a másikat pedig 22 éves barátnője vette be. A kábítószertől a 17 éves lány rosszul lett, elájult, mentőt kellett hozzá hívni, a szakszerű orvosi ellátás ellenére azonban nem tudták megmenteni az életét, és öt nappal később, március 20-án meghalt.

A rendőrség tájékoztatásából az nem derült ki, hogy melyik összetevőtől lett annyira rosszul a lány, ami végül a halálához vezetett.

A rendőrök elkezdték keresni a dílert, a gyanú szerint a lányok egy 18 éves fiútól vásárolták korábban a tablettákat, Püspökladányban. „A debreceni nyomozók elfogták, a rendőrkapitányságon pedig gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására” – közölte a rendőrség.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

Kövess minket Facebookon is!