Szeméremsértéssel gyanúsítanak egy budapesti férfit, aki befogadott egy ukrajnai menekültet

2022. március 18. – 11:27

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Budapesti Rendőr-Főkapitányság (BRFK) szeméremsértéssel gyanúsít egy negyvenéves férfit, aki szexuálisan zaklatott egy menekült nőt szerdán, írja a Police.hu.

A férfi az egyik civil segélyszervezeten keresztül ajánlott szállást néhány napra a nőnek, aki Ukrajnából érkezett a Keleti pályaudvarra. A segélyszervezet munkatársa azonban még az éjjel másik szálláshelyre vitte a menekültet, miután az asszony üzenetet írt neki, hogy a házigazda zaklatta: meztelenre vetkőzött mellette és önkielégítést végzett. A rendőrséget másnap délelőtt értesítették.

A férfit XXII. kerületi lakásán elfogták, szeméremsértés megalapozott gyanújával kihallgatták, majd őrizetbe vették. Nem tett vallomást.

Hasonló eset történt nemrég Lengyelországban is, arról ebben a cikkünkben számoltunk be>>>

Ha szexuális erőszakot, bántalmazást követtek el önnel szemben, vagy zaklatták, hívja a NANE Egyesület bántalmazott nőknek szóló segélyvonalát a 06-80-505-101-ös telefonszámon. Az anonim módon, ingyenesen hívható szám hétfő, kedd, csütörtök és péntek este 18 és 22 óra között, valamint szerdán 12 és 14 óra között elérhető.

Kapcsolódó
Kövess minket Facebookon is!