Körözött autótolvajt és zsebest is lefüleltek a rendőrök a villamosvonalakat érintő akciójuk során

2022. március 11. – 08:40

Másolás

Vágólapra másolva

Járműveken és megállókban nem kellett intézkedni, azonban több régebb óta keresett személyt is elfogtak a rendőrök Budapesten a villamosvonalakat érintő ellenőrző-akciójuk keretein belül. Előállítottak egy nőt, akit azért köröztek, mert nem fizetett be egy korábbi pénzbírságot,

egy férfit lopás miatt, egy másikat „jármű önkényes elvétele” miatt állítottak elő.

Ezen a héten ugyanis a 28, 28A és a 62-es villamosok vonalán tartottak ellenőrzéseket Budapesten a rendőrök a Budapest Közlekedési Központ (BKK) és a Budapesti Rendőr-főkapitányság közös akciójának keretein belül. A BKK emlékeztetett, a hatóság az utóbbi időben rendszeresen tart ilyen akciókat a budapesti villamosvonalakon, amivel a tömegközlekedők biztonság akarják javítani.

A keddi ellenőrzés során egyébként tetten értek több szabálysértőt is: forgalomból kivont járművel közlekedés, hatósági jelzés hiánya és záróvonal átlépés miatt is feljelentést kellett tenniük az rendőröknek. A környéken pedig több helyszíni bírságot is kiszabtak szemetelés, személyi igazolvány hiánya és közterületi szeszesital-fogyasztás miatt is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!