24 évet kapott a strici, aki élőben közvetítette, ahogy egy LGT-koncerten megölte a nője kimentőjét

2022. március 11. – 15:47

Másolás

Vágólapra másolva

24 év fegyházat kapott az a polgári strici, aki egy LGT-koncerten ölte meg a férfit, aki megsajnálta és magához költöztette a férfi prostitúcióra kényszerített élettársát. A gyilkos előre bejelentette és a Facebookon élőben közvetítette a gyilkosságot.

Huszonnégy év fegyházbüntetésre ítélte a Debreceni Törvényszék azt a férfit, aki a közösségi oldalán megüzente a sértettnek, hogy megöli őt, majd nem sokkal később egy Polgáron megtartott rendezvényen be is váltotta a fenyegetését. A törvényszék O. Sz.-t többek között emberölés és kerítés bűntettében találta bűnösnek. A vádlott nem bocsátható feltételes szabadságra sem.

A bíróság szerint a polgári férfi és élettársa 2017 szeptemberében anyagi gondok miatt döntött úgy, hogy a nő szexuális szolgáltatást fog nyújtani férfiaknak. A partnereket a nő egy közösségi oldalon hirdetésekkel kereste, illetve az élettársa szerezte. Többször a férfi mondta meg a nőnek, hogy kihez, hova kell mennie, a kapott pénz egy részét a nőnek át kellett adnia a vádlottnak, ha ezt megtagadta, a férfi megverte őt.

O. Sz. 2019 márciusában egy gyerekkori ismerősének is ajánlotta a nőt, kétszer össze is hozta a találkozót. A nő és kuncsaftja között szimpátia alakult ki, a férfi megsajnálta a nőt, majd a gyermekével együtt magához költöztette. O. Sz. emiatt mindkettőjüket megfenyegette, és azt hangoztatta, hogy a férfit megöli, a közösségi oldalára is kiírta: „augusztus 18-án meghalsz”.

Polgár főterén augusztus 19-én este rendezték meg az újkenyér ünnepét, amin a fő műsorszám az LGT-koncert volt. A vádlott a rendezvényről élő videón közvetített a közösségi oldalán, végig azt hangoztatva, hogy meg fogja ölni a férfit, aki a fenyegetések ellenére elment a koncertre. A helyszínen aztán O. Sz. észrevétlenül, hátulról megközelítette áldozatát, hirtelen a hátára ugrott, és dulakodás közben többször megszúrta. A rendőrök a gyilkost a helyszínen elfogták, aki akkori sajtóbeszámolók szerint még az elfogása közben is nevetett. A szakértői vizsgálat aztán új pszichoaktív anyagot és más kábítószert is kimutatott a vérében és a vizeletében.

A sértett kórházba szállítás közben meghalt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!