Terhes nevelt lányát és annak hároméves kislányát is molesztálta egy férfi, akár 25 év börtönt is kaphat

2022. február 21. – 08:56

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség minősített szexuális erőszak és minősített szexuális kényszerítés elkövetésével vádol egy férfit – olvasható az ügyészség közleményében. A vádiratból kiderül, hogy a férfi közel két évvel azután, hogy kijött a börtönből, azzal kényszerítette szexre az akkor 17 éves – egyébként 30 hetes terhes – nevelt lányát, hogy ha ellenáll, akkor születendő gyermekét és a már hároméves gyermekét is elveszíti, mert a férfi és az élettársa – a lány édesanyja – lemondanak a gyámságukról. „A 17 éves lány a cselekmény közben végig sírt és a szekrényt nézte” – írja az ügyészség.

A férfi többször bántalmazta is a lányt: megütötte, megrúgta, földre lökte, ököllel fejbe vágta, olykor az édesanyja előtt is. A férfi azt mondta, azért veri a lányt, mert nagy a szája. A férfi szexuálisan molesztálta a nevelt lánya hároméves kislányát is.

A többszörös visszaeső, jelenleg letartóztatásban lévő férfival szemben 25 évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható. Az ügyészség a vádiratban a beismerés és tárgyalásról való lemondás esetére – egyebek mellett – 14 év fegyházbüntetés kiszabására tett indítványt.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!