Szexuális erőszak miatt vádat emeltek egy volt küzdősportoló ellen

2022. február 16. – 11:15

Másolás

Vágólapra másolva

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség erőszakkal elkövetett szexuális erőszak és súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat egy 28 éves férfi ellen, a vádirat szerint „a kisportolt testalkatú, küzdősportokban magas fokon jártas férfi” tavaly áprilisban ittasan, egy házibuli után ismerősük lakásán erőszakoskodni kezdett egy 41 éves nővel, és minden előzmény nélkül, a nő akarata ellenére szexuális cselekmény eltűrésére kényszerítette.

Az ügyészség közleménye szerint a nő végig kérte, hogy a nála jóval erősebb férfi hagyjon fel az erőszakkal, és fizikailag is ellenállt. Sikerült is szabadulnia a fogásból, megpróbált felállni, de a férfi megragadta a nyakát és visszarántotta az ágyra, majd mindkét kezét lefogta és ellenkezése ellenére tovább közösült vele – olvasható a közleményben.

A vádirat szerint a férfi ezután – abban a hiszemben, hogy a nő a bejárati ajtót magukra akarja zárni – kiengedte őt a hálószobából, de mielőtt az el tudta volna hagyni a lakást, utána ment. Ekkor rálökte a nappaliban lévő kanapéra, ahol teljes testével a nőre nehezedett, és tarkóját, valamint csípőjét lefogva újra közösült vele. A nő végig fájdalomról panaszkodott.

A férfit a Terrorelhárítási Központ fogta el tavaly áprilisban, a bíróság pedig májusban elrendelte a letartóztatását, amely jelenleg is fennáll. A férfi tagadta a bűncselekmény elkövetését.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!