Bedrogozva balesetezett, elvették a jogosítványát, de ahogy kijött a rendőrségről, újra autóba ült. És újra balesetezett

2022. február 16. – 14:44

Másolás

Vágólapra másolva

Két balesetet okozott egy nap alatt, sőt, néhány órán belül, egy kábítószer hatása alatt álló nyíregyházi férfi – írja a police.hu. Az eset kedden történt.

A férfi először egy előtte haladó személyautóba hajtott bele Debrecenben. Ebben a balesetben senki sem sérült meg, azonban a férfi összefüggéstelenül beszélt, így előbb megszondáztatták, majd drogtesztet végeztek rajta. Az előbbi negatív lett, az utóbbi már pozitív eredményt produkált, így bevitték a kapitányságra. Itt a kihallgatása után bevonták a jogsiját, és eljárást indítottak ellene.

A férfi azonban, miután kijöhetett a rendőrségről, úgy döntött, hogy visszaül az autójába, és Nyíregyháza felé veszi az irányt. Azonban alig hagyta el Debrecent, elvesztette uralmát a jármű felett, és egy fának ütközött. A könnyebb sérüléseket szenvedett férfit végül a mentősök kórházba szállították.

A rendőrség a közlemény szerint bódult állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt indított ellene büntetőeljárást.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!