Légpuskával lőtte arcon szomszédja vendégét egy férfi Szedresen

2022. február 14. – 12:01

Másolás

Vágólapra másolva

Légpuskával arcon lőtte szomszédjának vendégét egy szedresi férfi, mert zavarta, hogy az utcán beszélgetnek – írja a Police.hu.

Az eset csütörtök este történt. A sértett egy dunaszentgyörgyi lakos, aki egy szedresi ház előtt beszélgetett az ismerőseivel a kisteherautója mellett, amikor arcának bal oldalán hirtelen fájdalmat érzett, majd vérezni kezdett. A kórházban megállapították, hogy egy légpuska lövedéke fúródott az arcába, melyet műtéti úton távolítottak el.

A szekszárdi rendőrök egy napon belül azonosították az elkövetőt, aki egy, az utcában élő 31 éves szedresi férfi volt. A házkutatás során lefoglaltak tőle egy légpuskát, valamint néhány hozzá tartozó lövedéket.

A férfi a kihallgatás során beismerő vallomást tett. Elmondása szerint zavarta az utcán hangoskodó társaság, de nem szólt nekik. Inkább elővette a légpuskáját, és először saját udvaráról lőtt egyet, majd átment egyik szomszédja udvarára, és onnan is lőtt egyet az autó felé. Nem gondolta, hogy az egyik lövés a sértettet találja el. A lövedékek másoknak nem okoztak sérülést, az autó karosszériája viszont megrongálódott.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!