Elfogták a férfit, aki bosszúból mindkét szemére megvakította volt barátnőjét

2022. február 10. – 17:00

Másolás

Vágólapra másolva

Elfogta a rendőrség azt a férfit, aki a múlt héten bosszúból kinyomta a volt barátnője szemét – közölte a bűncselekmény helyszínéül szolgáló Kemecse polgármestere a Facebookon, amit a 24.hu vett észre.

Lipők Sándor azt írta, az elfogás csütörtökön történt, és „az elkövető felelősségre vonása folyamatban van”, valamint megköszönte a rendvédelmi szervek munkáját. A rendőrség valóságos hajtóvadászatot indított a hencidai illetőségű, 33 éves Gy. Attila ellen, aki február 5-én Kemecsén felkereste volt barátnőjét, a 22 éves Gabit, akit megöléssel fenyegetett, és olyan súlyosan bántalmazta, hogy a nő mindkét szemét elvesztette.

„Gabi egyik szeme az arca előtt lógott, a másikat csak másnap találta meg a fűben az egyik szomszéd. Attila megérdemelné, hogy ugyanúgy szenvedjen, mint a testvérem. A védekezésképtelen húgomat még végig is húzta a földön, méghozzá arccal lefelé.”

– mondta az esetről a Borsnak a lány testvére, Roland.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön közleményében is megerősítette, hogy a 22 éves lány mind a két szemét elvesztette, ezzel maradandó fogyatékossággal járó sérülést szenvedett. Az elfogással kapcsolatban közölték: berettyóújfalui kollégáik egy hencidai ingatlant ellenőriztek csütörtökön, miután tudomásukra jutott, hogy az emberölési kísérlet miatt körözött 33 éves férfi ott bujkál. Átkutatták a házat, és a férfit egy szekrény mögött, a pokrócok alatt találták meg. A férfi ellen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya aljas indokból vagy célból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete miatt folytat büntetőeljárást.

A szabolcsi rendőrök Gy. A.-t már át is vették a Hajdú-Bihar megyei kollégáiktól, és Nyíregyházára szállították.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!