Megerősítette a rendőrség, hogy egy kisgyermek holttestét találták meg Csepregen

2022. február 9. – 10:36

Másolás

Vágólapra másolva

Halált okozó segítségnyújtás elmulasztása bűntett gyanúja miatt nyomoznak ismeretlen tettessel szemben a kedden Csepregen, egy lakóházban történt halálesettel összefüggésben – közölte az MTI érdeklődésére szerdán a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Seffer Lilla megerősítette, hogy a holttest egy gyermeké, de a nyomozás érdekeire hivatkozva egyéb részletet egyelőre nem közölt.

Sajtóértesülések szerint a Bartók Béla utcai családi házban egy ötgyermekes család él, a két kisebb gyermekkel az apa volt otthon, amikor kivonult a tűzoltóság és a katasztrófavédelem, mert azt feltételezték, hogy szén-monoxid-mérgezés történt.

Ez nem igazolódott, azonban rátaláltak egy 2,5 éves kisgyerek holttestére. Az apa állítólag öngyilkosságot kísérelt meg, őt a mentők kórházba vitték. Egy 7-8 hónapos gyermeket már a bűnügyi helyszínelés idején hoztak ki a házból. Arról, hogy az édesanya hol tartózkodott a bűncselekmény idején, továbbra sincs információ, a család másik három gyermeke kedden délelőtt óvodában volt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!