Nejlonzsákkal a fején járt fosztogatni a törzskocsmájába, hogy ne ismerjék fel, de végül megszakadt a nyerő sorozat

2022. január 25. – 10:51

Nejlonzsákkal a fején járt fosztogatni a törzskocsmájába, hogy ne ismerjék fel, de végül megszakadt a nyerő sorozat
Fotó: Police.hu / Youtube

Másolás

Vágólapra másolva

Ne harapd meg a kezet, ami etet, ne csinálj oda, ahol eszel, és ne fosztogasd a kocsmád, ami a törzshelyed, még nejlonzsákkal a fejeden se: megannyi bölcs megállapítás. Az első kettőről nem tudni közelebbit, de a harmadikat biztosan nem tartotta be az a férfi, aki betört a ceredi italboltba.

A rendőrségre 2022. január 21-én 7 órakor érkezett a bejelentés, miszerint egy ceredi italboltba betört egy ismeretlen tettes. A nyomozók az adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 31 éves férfit, akinek a bejelentést megelőző éjszakája nagyjából így zajlott:

  • az arcát a kamerák elől egy nejlonzacskóval eltakarta,
  • a kocsma bejárati ajtaját kifeszítette,
  • a helyiséget át akarta kutatni, de
  • ekkor a riasztó megszólalt,
  • ezért a helyszínről elmenekült.

A hálátlan ceredi férfiről ez a csodálatos felvétel készült:

A nyomozás adatai alapján a férfi 2021 augusztusában további három alkalommal tört be szintén ebbe a kereskedelmi egységbe, amikor onnan készpénzt és szeszes italt lopott el. Egy alkalommal az üzletbe nem sikerült bejutnia, a raktár épületét átkutatta,

majd a bejárat mellől egy padot vitt magával.

A rendőrök a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították és többrendbeli lopás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a férfit, aki azok elkövetését beismerte.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!