Elrabolta az utcán a volt barátnőjét, 12 napig fogva tartotta, és többször megerőszakolta a terhes nőt egy miskolci férfi

2022. január 19. – 15:22

Másolás

Vágólapra másolva

Szexuális erőszak és személyi szabadság megsértése megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 23 éves helyi férfival szemben, írja a Police.hu.

A férfi január 2-án Miskolcon az utcán találkozott a volt barátnőjével, akivel szeretett volna újból kapcsolatot kialakítani. Mivel a terhes nő ebbe nem egyezett bele, ezért a férfi erőszakot alkalmazva a lakására vitte őt. A férfi az ingatlanában több alkalommal bántalmazta és megerőszakolta a nőt, ezek után pedig bezárta, és fogva tartotta egészen január 14-ig, amikor sikerült az áldozatnak megszöknie.

A rendőrök január 18-án a délutáni órákban elfogták a férfit, előállították, gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.

Van segítség! Ha szexuális erőszakot, bántalmazást követtek el önnel szemben, vagy zaklatták, hívja a NANE Egyesület bántalmazott nőknek szóló segélyvonalát a 06-80-505-101-ös telefonszámon. Az anonim módon, ingyenesen hívható szám hétfő, kedd, csütörtök és péntek este 18 és 22 óra között, valamint szerdán 12 és 14 óra között elérhető.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!