Nem akarta, hogy elszakítsák a lányától, inkább együtt vetettek volna véget az életüknek

2022. január 13. – 09:52

Másolás

Vágólapra másolva

Kiskorú lányával együtt kísérelt meg öngyilkosságot egy férfi még 2019 áprilisában, a szigetszentmiklósi járási ügyészség most vádat emelt ellene.

A vádirat szerint a férfi egyedül nevelte lányát Dunavarsányban. Valaki feljelentette őt a rendőrségen, azt állította, hogy félelemben tartja és rendszeresen megerőszakolja a gyermeket. Egy rendőrségi idézésből derült ki számukra, hogy nyomozás indult az ügyben. Ekkor döntöttek úgy, hogy véget vetnek az életüknek azért, hogy ne szakíthassák el őket egymástól.

Búcsúleveleket írtak, majd az egyik közeli horgásztóhoz mentek, ahol különféle gyógyszereket vettek be, majd lefeküdtek egy takaróra. A gyógyszerek mennyisége csak kábultságot okozott, így amikor felébredtek, elindultak hazafelé gyalog. A rendőrök ekkor már keresték őket.

A férfi ellen a hivatalos megfogalmazás szerint „tizennyolcadik életévét be nem töltött személynek segítséget nyújtva elkövetett öngyilkosságban közreműködés bűntette miatt emelt vádat” az ügyészség.

Van segítség! Ingyenes, anonim, a nap 24 órájában hívható lelki elsősegély-szolgálat várja a hívásokat a 116-123 és 06-80-810-600 telefonszámon. Ha öngyilkossági gondolatai vannak, kérjük, olvassa el ezt az oldalt, mielőtt kárt tenne magában. Ha másvalakiért aggódik, ezen az oldalon talál tanácsokat, mit tud tenni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!