Vetkőzős videóval népszerűsíti új munkaruháit a mentőszolgálat, sokan felháborodtak

2022. január 12. – 08:50

Másolás

Vágólapra másolva

„Bajtársaink igényei szerint, már levehető ujjú mellénnyel, övvel, opcionális zsebekkel és kívülről betehető térdprotektorokkal érkeznek a mentők új munkaruhái” – írta Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat (OMSZ), amely egy videóban mutatja meg, hogyan néznek ki az új munkaruhák. A videón négy irodista nő unatkozik az íróasztalánál, amikor belép egy sportos mentős férfi, hogy felpróbálja az új ruhákat.

Mind a négy nő látványosan kifejezi, hogy tetszik neki a férfi, egyikük a haját csavargatva mosolyog rá, másikuk „szexisen” félrehúzza a blúzát a melle fölött, majd a szemüvege szárát harapdálja, a harmadik nagyot sóhajt, és csodálva nézi a férfit, a negyedik szemérmesen mosolyog. A videót ezen a linken tudja megnézni.

A valószínűleg túlfűtöttnek szánt, mégis inkább érthetetlen videó alatti kommentek változatosak, sokaknak tetszik, és dicsérik a marketingeseket a nagy ötletért, mások viszont kifejezetten felháborodtak a mentősök tárgyiasítása miatt.

„Full szekunder szégyen! Miért kell bárki testét tárgyként kezelni 2022-ben??? Semmi nem jut eszünkbe, nyúljunk a szexualizáció témakörébe, csak most kivételesen nem nőket, hanem palikat tárgyiasítanak” – írja az egyik kommentelő. „Tényleg ide jutottunk, hogy az OMSZ-ról ez a szexista videó jusson az eszünkbe? A mentősök legfőbb kritériuma, hogy dögös legyen a nők pedig nyálcsorgatva agyhalottként viselkedjenek?” – írja egy másik.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!