Fotósnak adta ki magát, majd az intim felvételekkel megzsarolt egy fiatal nőt egy férfi, vádat emeltek ellene

2022. január 11. – 10:36

Másolás

Vágólapra másolva

Szexuális kényszerítés kísérlete miatt vádat emelt a Pécsi Járási Ügyészég egy férfi ellen, aki magát fotósnak kiadva szexuális cselekményekre vett rá két fiatal nőt, majd az egyiket megzsarolta az elkészült felvétellel – olvasható az ügyészség közleményében. Ha bebizonyosodik a bűnössége, 1-től 5 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

A férfi egy közösségi oldalon kezdett el beszélgetni a lányokkal még 2020 októberében, és felajánlotta nekik, hogy intim képeket készít róluk a lakásán. A lányokkal később különböző szexuális cselekményeket végzett, amelyekről videófelvétel is készült, és amelyekért 150 000 forintot ajánlott.

A lányokkal kialkudott összeget azonban nem fizette ki. Az ügyészség szerint miután az egyik nő többször is kérte tőle a pénzt, megfenyegette, előbb azzal, hogy csak akkor fizet, ha a nő ismét lefekszik vele, majd azzal, hogy ha a nő ezt nem teszi meg, nyilvánosságra hozza a felvételeket, és elküldi a nő barátainak is.

Az érintett lány ezt követően találkozót beszélt meg a férfival, majd feljelentés tett, így a megbeszélt időben nem ő, hanem rendőrök érkeztek meg a férfi lakásához.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!