Csuklófájásra hívott mentőt, majd még le is balfaszozta a mentésirányítókat

2022. január 5. – 19:34

Másolás

Vágólapra másolva

Megdöbbentő panaszt voltak kénytelenek a mentésirányítók kezelni a két ünnep között: egy fiatal nő egy egyszerű csuklófájásra hívta ki a mentőket, majd még fel is volt háborodva, hogy nem mennek ki hozzá azonnal – tudatta Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat (OMSZ).

Az OMSZ azt írja, az „ügy” azzal kezdődött, hogy öt napja tartó csuklófájdalmai miatt a mentők segítségét kérte egy harminc év körüli nő az esti órákban.

A segélykéréstől számított 18 perc múlva a bejelentő azonban ismét telefonált, ezúttal már azért, hogy panasz tegyen, amiért még nem érkeztek meg hozzá a mentők.

Az OMSZ állítása szerint a mentésirányító végig türelmesen, hosszasan próbálta elmagyarázni, hogy éppen magasabb prioritású eseteknél nyújtanak segítséget az életmentők, de a nő ezt nem volt hajlandó elfogadni. Miután megtette a panaszt, pár óra múlva ismét felhívta a mentésirányítást, hogy közölje: „A maga balfasz kollegája miatt, most elém kerülnek, akiket mentővel hoznak a sürgősségire”.

A vizsgálat eredményéről az Országos Mentőszolgálat szerdán hivatalosan is tájékoztatta a panaszost. Hogy mi lett az eredmény, arról nem esik szó a posztban. ¯\_(ツ)_/¯

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!