Ez egy veszélyekkel teli kor: Orbán Viktor sárga csekket küld és adományt kér a Fidesznek

2022. január 3. – 16:34

Másolás

Vágólapra másolva

Sárga csekket is mellékel a Fidesz a frissen kiküldött adománykérő leveleikhez: az Orbán Viktor által aláírt leveleket hétfőn kezdték kipostázni. A szöveg a négy évvel ezelőtti hasonló leveleket kopizza, de befrissítették a Fidesz mostani, Magyarország előre megy szlogenjével. Gyurcsány-korszak, járvány, migráció, Soros, Brüsszel: egy veszélyekkel teli korba léptünk.

„Tisztelt Honfitársam!

Azért írok Önnek, mert sorsdöntő választás elött állunk. A tét nem kisebb, mint hogy Magyarország továbbra is előremegy vagy visszafordul a kudarcokkal teli Gyurcsány-korszakba.”

Így kezdődik a Fidesz friss adománygyűjtő levele, amit Orbán Viktor a párt elnökeként írt alá. A hétfőn már több postaládába bedobott levél szövegét a Propeller közölte először:

„A koronavírus-járvánnyal együtt a világ is megváltozott. Egy veszélyekkel teli korba léptünk, ahol egyszerre kell megküzdenünk a járvánnyal, az egyre erősödő illegális migrációval, és Brüsszel, valamint a Soros-birodalom egyre agresszívabb beavatkozási kísérleteivel. Ehhez a küzdelemhez nemcsak szív, nemcsak ész, de erő is kell. A mi erőnk az egységünk.

Jövő tavasszal rajtunk múlik, hogy merre megy tovább nemzetünk. Nem szabad visszafordulnunk, Magyarországnak előre kell mennie!

Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy amennyiben lehetőségei engedik, adományával Ön is járuljon hozzá ehhez a küzdelemhez, és támogassa a Fidesz kampányát, annak érdekében, hogy a felhívásunkat mindenhova eljuttathassuk.”

Mint arra a 24.hu felhívta a figyelmet, ez egy újrafelhasznált, de a mostani kampányszlogennel frissített szöveg. 2018-ban, a legutóbbi országgyűlési választások előtt a Fidesz hasonló levelet küldött ki, akkor Soros György tevékenységével szemben volt „mindennél fontosabb megvédeni Magyarországot, azért, hogy valóban magyar ország maradjon”. A hasonlóságot Hollik István, a Fidesz szóvivője a 24.hu-nak azzal magyarázta, hogy Orbán Viktor így szokott adományt kérni a Fidesz támogatóitól. A párt honlapjának támogatáskérő felülete a csekkes átutalás mellett más lehetőségeket is felajánl egyébként, mint jelzik, 500 ezer forint felett a támogatók nevét a Magyar Közlönyben is közzéteszik.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!