Téves tűzriadóval és poroltós ámokfutással akasztotta meg a szilveszteri bulit egy vendég egy egerszalóki hotelben

2022. január 1. – 17:32

Másolás

Vágólapra másolva

Nagy felfordulást okozott az egyik vendég az egerszalóki Saliris Resortban szilveszter éjjel: előbb ordibálni kezdett a folyosón, hogy tűz van, ezután beindította a tűzriasztót is, majd lefújt poroltóval mindent és mindenkit, aki elé került. A rendőrség nyomozást indított – tudta meg az Rtl.hu.

A 44 éves érdi férfi a barátnőjével szilveszterezett a hotelben, ahol telt ház, azaz nagyjából ötszáz vendég volt. Olvasói beszámolók szerint a riasztó háromnegyed kettő körül szólalt meg, a rendőrség kettőkor kapott riasztást. A férfi ezután indította be a tűzjelzőt, majd elkezdte szétfújni a poroltó tartalmát, amelyből a szirénázásra és ordibálásra ajtót nyitó többi vendégnek is jutott. Végül a férfi, mivel nem tudott bejutni a saját szobájába, berúgta az ajtót.

A riasztás után az egri tűzoltók nagy erőkkel vonultak a hotelhez, de nem találtak tüzet. A hotel szerint a vendégeknek negyedórát kellett az épület előtt tölteniük, a lobbiban folyó szilveszteri buli is csak egy órára akadt meg. A rendőrség nyomozást indított a köznyugalmat súlyosan megzavaró garázdaság és rongálás miatt. A férfi mindent tagad, szabadlábon védekezik.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!