Az éles látású Rákay Philip posztolt egyet a csecsemőjét magára kötő Fekete-Győrről, aztán törölte

2021. december 15. – 12:44

Másolás

Vágólapra másolva

Kedd este Fekete-Győr András a Facebookon arról posztolt, hogy a Baptista Szeretetszolgálat akciójára készül, eközben a mellkasára kötötte háromhetes gyerekét, Álmost.

A fotót Rákay Philip meglehetősen sajátságosan kommentálta a saját Facebook-oldalán, és a Szép új világ megjegyzést biggyesztette hozzá. Olvasói/követői/rajongói sem értették, mi baja támadt a korábbi műsorvezető, jelenlegi fideszes megmondóembernek, ezért egy kommentben magyarázta el, min akadt fent: diszkreditálás, cukiskodás, politikai ellenfelek satuba rakása, ő pedig csak tükröt tart.

Erre a következő topkomment érkezett: „Sajnálom, hogy sosem ölelt meg az apád. Valószínűleg ezért változtattad meg a neved is, amit ő adott neked. Én sokszor megölelem a gyermekem, régen én is felkötöttem magamra. Remélem, ő az apaképet majd nem felnőtt korában, korrupt politikusokban keresi, anyagi támogatás ellenében!”

Természetesen Fekete Győr sem hagyta válasz nélkül: „Tudod, hogy ezzel szemben mi az, ami férfiatlan? Beszólni egy apának, aki a lehető legszorosabb kötődést igyekszik a gyerekével kialakítani, majd a reakciókat látva reszkető kisnyusziként törölni a posztot.”

Amint a Momentum politikusának reakciójából is kiderül, Rákay törölte a bejegyzését.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!