Végignézte, majd felhívta a rendőrséget egy üllői gyerek, miután az apja megverte az anyját, mire az válaszul kést rántott, és szúrt

2021. december 8. – 08:36

Másolás

Vágólapra másolva

Az emeleti szobába rohanva kért segítséget a 112-es telefonszámon egy üllői gyerek még 2020. szeptember 8-án: azzal hívta fel a segélyhívót, hogy nem tudta szétválasztani veszekedő szüleit, apja verte az anyját, az anyja pedig leszúrta az apját. Az ügy azért került elő, mert most zárta le a rendőrség.

A Police.hu azt írja, hogy az üllői házból ezután mellkasi szúrt sebbel vitték kórházba az 57 éves férfit, akinek a szúrástól tüdősérülése, mellkasi léggyüleme alakult ki. Az igazságügyi orvosszakértői vélemény szerint a támadás akár halálos kimenetelű is lehetett volna, csak a szerencsén múlt, hogy a szúrás elkerülte a szívet.

A nő ellen emberölés kísérlete, valamint kiskorú veszélyeztetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya, utóbbi miatt azért, mert a kislány közvetlen közelről nézte végig az erőszakot, és ez az érzelmi, értelmi és erkölcsi fejlődését súlyosan veszélyeztette.

Az 56 éves asszony mindent beismert. Vallomása szerint férjével évekkel azelőtt megromlott a házassága, volt, hogy napokig nem szóltak egymáshoz, ha igen, abban sem volt nagy egyetértés vagy köszönet. A nő szerint férje elhanyagolta családját, semmit nem segített, munkából hazaérve csak fröccsözött és a neten lógott. A támadás estéjén férje azzal bosszantotta fel, hogy egy általa vásárolt serpenyőt használva akart húst sütni. Az asszony a fejéhez vágta, hogy azt ő vásárolta, szó szót követett, párja ütni kezdte, erre válaszul ő kést rántott.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!