Csőtörés miatt bukott le társasházi ültetvényével egy mosonmagyaróvári drogtermesztő

2021. december 7. – 11:46

Másolás

Vágólapra másolva

December 6-án, nem sokkal éjfél után hívták ki a rendőröket a katasztrófavédelem munkatársai egy mosonmagyaróvári társasházhoz, ahová eredetileg azért riasztották őket, mert egy második emeleti lakásban csőtörés volt. Csakhogy miután a tűzoltók egy létrán át bejutottak egy bukóra hagyott ablakon át az ingatlanba, észrevettek egy sátorszerű építményt, amiből fény szűrődött ki, és ventilátort is hallottak, írja a Police.hu.

Ebben aztán a rendőrök ráakadtak a marihuánaültetvényre, majd a csőtörésre hivatkozva hazahívták a bérlőt. Amikor megérkezett a 30 éves helybéli férfi, kérdőre vonták. A bérlő azonnal elismerte a bűncselekményt, így őt elfogták, és előállították a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra.

A nyomozók további két, a férfihoz kapcsolódó ingatlanban is házkutatást tartottak. Ennek során összesen 24 tő kábítószergyanús anyanövényt, 200 gramm már leszüretelt termést, 12 növényi magot és a drogtermesztéshez szükséges tárgyakat foglaltak le. A férfit kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Vele szemben drogtesztet is alkalmaztak, ami THC-ra pozitív értéket mutatott.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!