Ittas és bódult sofőrökre vadásznak a rendőrök egész héten

2021. december 06. – 05:32

Másolás

Vágólapra másolva

Országos közlekedési ellenőrzést tart a rendőrség hétfőtől az utakon, írja a Police.hu.

Az Alcohol & drugs nevű, december 12-ig tartó akcióban elsősorban az ittas vagy bódult állapotban lévő sofőröket akarják kiszűrni.

A fokozott közúti ellenőrzést az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata műveleti csoportjának éves ellenőrzési terve alapján tartják Magyarországon.

Nemrég írtuk, hogy egy ellenőrzés-sorozatban hat nap alatt 126 ittas és hat bódult járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass